Τρόποι Αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αποστολές & Επιστροφές στην Ελλάδα

Προσοχή! Οι παρακάτω όροι αφορούν την αποστολή και επιστροφή προϊόντων στην Ελλάδα.

Τιμές προϊόντων

Οι τιμές των προϊόντων και οι εκπτώσεις των μελών ισχύουν για ηλεκτρονικές παραγγελίες και ενδέχεται να είναι διαφοροποιημένες από τις αντίστοιχες τιμές τους στο κατάστημά μας.

Αποστολή προϊόντων

Η αποστολή και παράδοση των προϊόντων γίνεται εντός 4-5 εργάσιμων ημερών.

Παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 09:00 έως τις 17:00.

Τυχόν καθυστέρηση της παραγγελίας σας μπορεί να οφείλεται στις μεταφορικές εταιρείες λόγω δυσπρόσιτων περιοχών, καιρικών συνθηκών, λάθους της μεταφορικής, αργιών, περιόδους αιχμής, λόγω καθυστέρησης του προμηθευτή να μας στείλει το προϊόν και γενικά σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας που επηρεάζουν την ομαλή μεταφορά και παράδοση.

Τα βαριά ή ογκώδη προϊόντα τα παραλαμβάνει  ο πελάτης από την μεταφορική εταιρεία, κατόπιν συνεννόησης..

Κόστος αποστολών

Το κόστος αποστολής εξαρτάται από το προϊόν και την περιοχή αποστολής και μπορείτε να ενημερώνεστε για το κόστος από την αντίστοιχη σελίδα του κάθε προϊόντος.

Το κόστος της υπηρεσίας αντικαταβολής είναι 3.10 ευρώ επιπλέον του όποιου κόστους αποστολής

Η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν είναι διαθέσιμη για τα πολύ βαριά ή ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία εκτός Αττικής, για τα οποία ισχύουν οι λοιποί τρόποι πληρωμής: κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική κάρτα. Σε περίπτωση που κάποιες παραγγελίες διαπιστωθούν βαριά ή ογκώδη και δεν έχουν καταχωρηθεί από το σύστημα μας θα υπάρξει ενημέρωση για τον τρόπο αποστολής.

Επιστροφές προϊόντων

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος, κ.λ.π.).

Σε περίπτωση επιστροφής, τα προϊόντα προς επιστροφή θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί, ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.  Τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από την αντίστοιχη απόδειξη λιανικής πώλησης, ή το τιμολόγιο πώλησης, εντός 20 ημερών από την αγορά τους. Τα προϊόντα που θα αγοραστούν θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Προϊόντα που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί δεν επιδέχονται αλλαγή ή επιστροφή σε καμία περίπτωση.

Το κόστος επιστροφής κάποιου μη ελαττωματικού προϊόντος και αποστολής νέου ανέρχεται στα 6€ και στα 8€ σε περίπτωση που απαιτηθεί και αντικαταβολή.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων (Refund), θα πρέπει να έχει βεβαιωθεί η πληρωμή από το λογιστήριό μας και να έχει επιστραφεί το δέμα. Η παραπάνω διαδικασία απαιτεί περίπου 10 εργάσιμες ημέρες  και ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος επιστροφής.

Σε περίπτωση αδυναμίας ή άρνηση παραλαβής της αποστολής και επιστροφή της παραγγελίας, τότε το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη.

Ελαττωματικά προϊόντα

Για την επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων θα πρέπει να επικοινωνήσετε μέσω email στο info@bournous-tools.gr, ή μέσω τηλεφώνου στο 2223 0 29830 για να πάρετε σχετική έγκριση και οδηγίες για τον τρόπο αποστολής του ελαττωματικού προϊόντος ώστε να μην επιβαρυνθείτε με επιπλέον έξοδα.

Αντικατάσταση ή επισκευή του προϊόντος μπορεί να γίνει εφόσον  εξετασθεί και επιβεβαιωθεί το σφάλμα από τον κατασκευαστή και δεν προέρχεται από κακή χρήση του καταναλωτή ή παραβίαση των οδηγιών χρήσης, με προσκόμιση της συσκευασίας προϊόντος.

Τα μεταφορικά επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος επιβαρύνουν την εταιρεία μας. Σε περίπτωση που ένα προϊόν επιστραφεί σαν ελαττωματικό και διαπιστωθεί η αρτιότητα του, τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη.

Μπορείτε επίσης να περάσετε από το κατάστημά  μας κατόπιν συνεννόησης.

Διεύθυνση αποστολής επιστροφών

BOURNOUS TOOLS
Ταμυνέων,
Αλιβέρι
Εύβοια
34500 

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Στην περίπτωση υπαναχώρησης μπορείτε να επιστρέψετε προϊόν που έχετε προμηθευτεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία τιμολόγησής του, για να θεωρηθεί εμπρόθεσμη η άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, με δική σας χρέωση μεταφορικών εξόδων επιστροφής.

Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι άθικτα, μέσα στη συσκευασία τους, χωρίς να έχουν ανοιχτεί ή συναρμολογηθεί ενώ θα πρέπει να συνοδεύονται με το αντίστοιχο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής πώλησης, ή το τιμολόγιο πώλησης).Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας ώστε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση σας, είτε με e-mail στη διεύθυνση στο info@bournous-tools.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2223 0 29830.